Vilka vi är

Denna webbplats drivs av RCFF (Svenska RC-Flygförbundet) och vårt syfte är att främja radiostyrt modellflyg som en kreativ och utvecklande hobby. Våra webbplatsadresser är:

Denna sajt: http://rcff-register.se/shootout
Vårt Forum: http://www.rcflyg.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem:

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

De uppgifter du lämnar i webbplatsens formulär är till för vårt interna bruk och delas inte utöver vad som behövs för att uppnå syftet med webbplatsen vilket är att organisera träffar för modellflyg och sprida information om modellflyget inom Sverige. I detta kan ingå att förmedla kontakt mellan andra medlemmar i RCFF.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi använder de data som samlas in enbart för att förenkla upprepade besök på webbplatsen och för att hantera skräpmeddelanden.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Din kontaktinformation

Vi använder den kontaktinformation du meddelat oss för internt bruk som kan uppstå med anledning av syftet med webbplatsen samt i kontakt med dig.