Medlemsregister

Undermenyerna i detta menyalternativ kan Du använda för att registrera medlemsskap för 2020 och även för hantering av Dina registrerade uppgifter.

Även om Du sedan tidigare är medlem får Du gärna registrera dina uppgifter här inför 2018 då vi håller på att sätta upp ett bättre medlemsregister. En del av orsaken till detta är att vi försöker var väl förberedda inför de krav som förväntas komma från Transportstyrelsen inom kort och som mest troligt kommer att ställa nya krav på oss som organisation.

För att kunna möta dessa krav och också uppfylla den nya Dataskyddsförordningen, som började gälla i Maj 2018, behöver vi ett medlemsregister som gör det möjligt att enkelt kommunicera direkt till våra medlemmar och därför behöver vi E-postadresser. Detta har saknats vår tidigare medlemslista så därför ber vi att Du hjälper oss genom vid behov uppdatera dina uppgifter i medlemsregistret.

Du kan betala årsavgiften via Swish. Du får mer instruktioner om detta i den bekräftelse Du får via E-post efter att ha skickat in Din registrering.

Är du redan medlem betalar du avgiften för det nya året och anger ditt privata ID som referens. Betala helst via Swish.

MVH
RCFFs styrelse