Medlemsregister

Undermenyerna i detta menyalternativ kan Du använda för att registrera medlemsskap för 2018 och även för hantering av Dina registrerade uppgifter.

Även om Du sedan tidigare är medlem får Du gärna registrera dina uppgifter här inför 2018 då vi håller på att sätta upp ett bättre medlemsregister. En del av orsaken till detta är att vi försöker var väl förberedda inför de krav som förväntas komma från Transportstyrelsen inom kort och som mest troligt kommer att ställa nya krav på oss som organisation.

För att kunna möta dessa krav och också uppfylla den nya Dataskyddsförordningen, som börjar gälla i Maj 2018, behöver vi ett medlemsregister som gör det möjligt att enkelt kommunicera direkt till våra medlemmar och därför behöver vi E-postadresser. Detta har saknats vår tidigare medlemslista så därför ber vi att Du hjälper oss genom att inför 2018 fylla i registreringsformuläret.

Nytt inför 2018 är också att Du kan betala årsavgiften via Swish. Du får mer instruktioner om detta i den bekräftelse Du får via E-post efter att ha skickat in Din registrering.

MVH
RCFFs styrelse