↑ Åter till Medlemsregister

Registrera dig som medlem för 2020

För att registrera dig som NY medlem börjar du med att läsa RCFFs säkerhetsregler och sedan fylla i den här sidan. När du skickat den kommer du att få ett svarsmail som innehåller betalningsinstruktioner och en privat länk till dina uppgifter samt ett UNIKT PERSONLIGT ID . Om du inte får mailet – titta så att det inte gömmer sig bland skräpmailen.

OBS! Spara länken och ditt ID, de gör det också möjligt för dig att hantera dina uppgifter i medlemsregistret i enlighet med den nya dataskyddsförordningen som gäller sedan maj 2018. Du kan också använda länken/ditt privata ID för att vid behov visa ditt medlemsskap

Betala helst med Swish till 123 557 33 57. Alternativt till Bankgiro 5362-3591. Ange ditt Privata ID som identifikation.

Om du varit medlem föregående år behöver du inte registrera dig på nytt för innevarande år – du behöver bara betala avgiften på 100 kr för aktuellt år och ange ditt Privata ID på betalningen. Förra årets medlemsskap och försäkringsskydd gäller fram till 31/3 i väntan på betalning av årets avgift men vänta inte utan betala avgiften för 2021 så snart som möjligt.